VORES LIVSOPGAVE OG GUIDELINES

Vores mission fortæller, hvad det er, vi gør for hvem – vores eksistensberettigelse. Mens vores vision er guidelines for virksomhedens udvikling – vores potentiale.

MISSION

Vi er en virksomhed der identificerer og udvikler hospitals hjælpemidler, der støtter det for tidlig fødte barns sunde og naturlige psykomotoriske udvikling.

Formålet er at tilvejebringe produkter der simulerer det oprindelige livmodermiljø og som stimulerer børnene svarende til deres modenhed (fosteralder).

Samtidig skaber vi produkter, der letter plejen, interventions processerne omkring barnet og omsorgen for barnet, for personalet og forældrene. Vi er bevidste om vores produkters materialer og produktion.

Vi er opdaterede med sidste nyt således at kunderne kan se at bæredygtighed og kvalitet er vores varemærke. Ligeledes har vi fokus på design og formidling, så kunden oplever vores respekt, troværdighed og æstetik.

VISION

NMD Care vil være internationalt anerkendt, for vores unikke udvikling af produkter der støtter for tidligt fødte børns sunde psykomotoriske udvikling.

Vi vil være med til at påvirke den professionelle holdning til behandling af for tidligt fødte børn. Det vil vi opnå med nye produkter og indfaldsvinkler, samt ny viden og forskning, vedrørende miljøets påvirkning af det for tidligt fødte barns udvikling og senere livskvalitet.

NMD Care vil producere og sælge til det globale hospitals marked. Den mulighed vil vi skabe gennem vores faglige viden omkring barnets behov og personalets arbejdsvilkår, uanset hvor i verden vi leverer produkter.

Forudsætningen er konkurrencedygtige priser i forhold til alternative løsninger, således at vi også altid vil være økonomisk attraktive for vores kunder.

NMD Care er en attraktiv, skabende og udadvendt virksomhed, med arbejdsplads for medarbejder med pionerånd og fødderne på jorden. NMD Care tilslutter sig The UN Global Compact’s Ten Principles www.unglobalcompact.org/what-is-gc/mission/principles